Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Koncert med GospelTeens lørdag d. 5. december. Gratis entré

GospelTeens og julegospelmusicalen "Kongesøn"

Lørdag den 5. december kl. 14.00. Gratis entré - men husk tilmelding!

Velkommen til en helt fantastisk familieforestilling med GospelTeens og den helt nye julegospelmusical ”KONGESØN” skrevet af korleder Torben S. Callesen.

Stykket består af 11 helt nye gospelsange iscenesat af GospelTeens som de senere år har optrådt med deres egne musicals for tusindvis af folk rundt omkring i landet. De har endnu en gang formået at sætte et stykke op der begejstrer med deres enormt dygtige sangstemmer, gennemført koreografi, dygtige skuespil og et sceneshow, som har wauw-factor!

I stykket følger vi Hannah fra Nazaret, som tilfældigvis bliver involveret i de dramatiske begivenheder omkring julen. Hannah formår at for vikle budskabet til Josef om Marias, Guds sendte baby, og herfra går det over stok og sten for at rede trådene ud sammen med Herrens engel, alt imens den største historie af dem alle udvikler sig for øjnene af Hannah.
En fantastisk familie juleforestilling, som tager dig med ind bag julens budskab og som vil give anledning til at stoppe op og tænke efter hvordan det hele i virkeligheden gik til og hvorfor julens kærlighedsbudskab også er aktuelt i 2020 – et anderledes og indlevende krybbespil som du aldrig vil glemme.

GospelTeens er et af landets absolut bedste ungdomsgospelkor. Dette stykke er blevet coachet af professionelle koreograf Sara Tholander fra London.

Gratis entré!

Mere om koncerten og tilmelding her.

Flere koncerter i Kristkirken.

Del dette: