Alle gudstjenester flyttes fra Immanuelskirken til Kristkirken

Immanuelskirken er for lille i en tid, hvor der skal holdes afstand. Derfor flyttes alle gudstjenester midlertidigt til Kristkirken.

Alle planlagte gudstjenester i Immanuelskirken flyttes midlertidigt til Kristkirken. Det besluttede menighedsrådet på sit møde tirsdag d. 6. oktober. Baggrunden er, at Immanuelskirken er for lille, og adgangsforholdene er for snævre i en tid, hvor det er vigtigt at holde god afstand for at begrænse udbredelsen af corona-virus.

Fra og med søndag den 18. oktober vil der således to søndage om måneden være en kort gudstjeneste kl. 9.00 i Kristkirken efterfulgt af en traditionel højmesse kl. 10.30 samme sted. De øvrige søndage afholdes der kun gudstjeneste kl. 10.30.

Der kan dog stadig afholdes dåb, vielser samt begravelser og bisættelser fra Immanuelskirken.

Siden foråret er retningslinjer og restriktioner ændret flere gange i takt med stigende og faldende smittetryk. Dette påvirker også gudstjenester og andre arrangementer i sognet. Derfor kan oplysninger og tidspunkter i kirkebladet og andre tryksager være forældede. I stedet opfordres alle til at holde sig orienteret på Kristkirken.dk, som opdateres løbende. Her er der også mulighed for at reservere plads til de enkelte gudstjenester.