Efteråret blev skudt i gang med Gospel & Grill

Sprød gospel og lune pølser passer bare godt sammen. I hvert fald i Kristkirken, hvor arrangementet Gospel & Grill i mange år har markeret, at efteråret er gået i gang, og at et nyt hold konfirmander har taget hul på forberedelserne forud for næste års konfirmationer.

I år er meget dog anderledes, for en flok af sidste års konfirmander venter stadig på den store dag, som er rykket til 4. oktober, og corona-epidemien sætter stadig grænser for, hvor meget man kan bevæge sig når gospelrytmerne inviterer til dans mellem bænkerækkerne.

Ikke desto mindre blev der både vugget og klappet, da kirkens band under ledelse af organist Thomas Kallehave spillede for på en stribe kendte gospelhits. Senere fik de nye konfirmander hver udleveret en bibel sammen med en velment opfordring til at læse i den.

Efter gudstjenesten var der fest på kirkens plæne, hvor frivillige stod klar med gratis grillpølser, og kirkens hoppeborg var pustet op til lejligheden.