Kom til orienteringsmøde!

Stil op til Kristkirkens menighedsrådsvalg 2020!   Vil du være en aktiv del af det lokale demokrati og den største menighed i Kolding? Kom den 18. august kl. 19.00 i Kirkebuen - eller tag fat i en fra menighedsrådet.

Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i sognet. Menighedsrådet er Kristkirkens ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremover i dit lokale sogn.

Vil du udnytte og udvikle dine lederkompetencer? Som i enhver anden organisation er det vigtigt, at personalet har gode arbejdsvilkår, så samarbejdet omkring målene, både i drift og aktivitet, kan opfyldes.

Vidste du fx, at menighedsrådet har arbejdsgiveransvaret for størstedelen af kirkens personale?

Interesserer du dig for bygninger? Så kan du være med til den kulturbevarende del omkring kirken, men også de bygninger, som er personalets arbejdsplads og den almindelige drift.

Er du godt til at gennemskue store talopstillinger som budgetter og regnskaber, og har du flair for tal?

Er du god til at kommunikere? Så kan du være med til at gøre Kristkirken mere synlig og relevant for både medlemmer, sognet øvrige borgere og pressen.

Kom til det offentlige orienteringsmøde og hør mere om mulighederne i dit lokale menighedsråd.