Tag på Parkursus i Kristkirken

Lise og Frederik Berggren Smidt underviser begge dage.

Forårets Parkursus i Kristkirken blev desværre aflyst på grund af corona-nedlukningen, men nu prøver vi den 28-29 august, og der er stadig ledige pladser.
Har I lyst til at arbejde med jeres ægteskab og give det et eftersyn, så er Kristkirkens Parkursus noget for jer, uanset hvor gamle I er, og hvor længe I har været gift.

Kurset afvikles som et såkaldt PREP-kursus, hvor I bl.a. får:
- Viden om, hvordan I kan pleje kærligheden i hverdagen.
- Konkrete redskaber til at skabe konstruktive rammer for gode samtaler.
- Indblik i, hvordan I kan møde udfordringer i fællesskab.
- Brugbar indsigt i, hvordan I kan bevare og pleje jeres venskab, intimitet og fælles værdier.

PREP er ikke terapi, men et forebyggende kursus, som frit oversat betyder "Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold". Kurset afvikles efter et fast koncept, som veksler mellem undervisning i plenum og samtaletid, hvor man kan tale med sin partner om de forskellige temaer.

Ingen forventes at fortælle andre kursusdeltagere om deres private liv!

Kursusledere er Lise og Frederik Berggren Smidt fra København. Lise er krops- og psykoterapeut med egen klinik, og Frederik er sognepræst ved Fredens-Nazaret Kirker på Østerbro. Sammen har de udgivet flere bøger om ægteskab og samliv.

• Hvornår: Fredag d. 28. august kl. 19.00 til lørdag d. 29. august kl. 21.30. Der er undervisning fredag aften og hele lørdag.
  • Hvor: Kirkebuen ved Kristkirken.
  • Pris: Deltagerne betaler selv for forplejning begge dage, forvent ca. 400 kr. pr par. Kirken betaler de øvrige udgifter.
  • Program: Kommer senere
  • Tilmelding: Hurtigst muligt til Karen Storgaard Larsen på tlf. 4098 1944. OBS: Der kun plads til 20 par.
  • Arrangør: Kristkirkens Sogn