Gudstjeneste flyttes til kl. 14

På grund af corona-restriktionerne benyttes kun hver tredje kirkebænk, og kirkegængerne opfordres til at holde god afstand til personer, de ikke deler husstand med.

På søndag den 14. juni flyttes højmessen i Kristkirken til kl. 14.00, fordi kirken både lørdag og søndag formiddag er optaget af konfirmationsgudstjenester. På grund af corona-restriktionerne, som begrænser antallet af personer, der må opholde sig i kirkerummet, er alle pladser i kirken reserveret til konfirmanderne og deres familier og gæster.

Gudstjenesten kl. 14.00 ledes af sognepræst Michael Lerche Nygaard, Kirkens Kantori medvirker, og der vil være aldersopdelt børnekirke under en del af gudstjenesten. Det anbefales at reservere plads på forhånd via linket: https://book-gudstjeneste.dk/tilmeld-moeder/?kirke=kristkirken-i-kolding eller ved henvendelse til kirkekontoret.