Ønsk god pinse og sig farvel til Anna-Kathrine og Per

Pinsedag den 31. maj kl. 10.30 prædiker sognepræst Per Damgaard Pedersen for sidste gang i Kristkirken, hvor han har været præst i næsten ni år. Allerede dagen efter, 2. pinsedag, indsættes han i sit nye embede som sognepræst ved Kingos Kirke på Nørrebro i København.

Derfor skal der naturligvis tages afsked med maner, selv om corona-restriktionerne sætter sine begrænsninger for store forsamlinger og farvelknus. Den officielle afsked vil finde sted under gudstjenesten, og under den efterfølgende kirkekaffe vil Anna-Kathrine og Per selv gå rundt og hilse på alle.

I forbindelse med gudstjenesten medvirker kirkens Kantori, hvor både Anna-Kathrine og Per har sunget med.

På grund af corona-restriktionerne er der et loft over, hvor mange der må opholde sig i kirkerummet. Der er mulighed for at reservere plads på https://book-gudstjeneste.dk/tilmeld-moeder/?kirke=kristkirken-i-kolding eller ved at henvende sig til kirkekontoret. Det er også plads til flere, end der kan reserveres pladser til. Skulle der alligevel dukke flere op, end der må lukkes ind, opfordres de til at følge gudstjenesten på telefon eller tablet i bilen fra kirkens parkeringsplads. Efter gudstjenesten vil de få serveret kirkekaffe i bilerne, og Anna-Kathrine og Per vil komme forbi og hilse på.

NB! Uden for kirken må der maksimalt samles 10 personer. Derfor er det desværre ikke tilladt at tage kirkekaffen med ud og nyde den på forpladsen eller p-pladsen.