Kristkirken holder LIVE-gudstjeneste på facebook

Vi skal passe på hinanden og stå sammen - ved at holde afstand til hinanden. Derfor er Kristkirken lukket og låst, men det skal ikke afholde os fra at holde gudstjeneste samtidig, selv om vi må gøre det hver for sig. På søndag kl. 10.30 vil sognepræst Per Damgaard Pedersen holde en kort gudstjeneste med prædiken og bøn for os selv, for de syge og for de bange. Alt sammen kommer til at foregå via live video på Kristkirkens Sogns facebookside www.facebook.com/KristkirkenKolding/ søndag den 15. marts kl. 10.30.

Vi opfordrer til, at man tænder et lys inden gudstjenesten og synger en salme eller to for på den måde at gøre søndagen til noget særligt i en svær og usikker tid.

Det er planen, at der holdes gudstjenester på nettet hver søndag, indtil vi igen kan mødes i kirken. Så log ind og vær med, uanset hvor du befinder dig.