Kristkirken og Folkekøkkenet præsenterer: julekoncert med Kurt Ravn

Tirsdag d. 26. november 2019 kl. 19.30

For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet ”Årets Julekoncert”, som rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange og -salmer.

Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel og Birgitte Lindum på obo.

Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurts repertoire er meget varieret og udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis.
Kurt Ravn kan til tider også opleves sammen med Susanne Elmark, Lene Siel, Per Nielsen m.fl.

Støttekoncert
Koncerten med Kurt Ravn er en støttekoncert til fordel for Folkekøkkenet i Kolding.

Folkekøkkenet er et socialt værested for udsatte borgere i Kolding Kommune, hvor den enkelte bl.a. kan indtage et billigt måltid mad.
Læs mere om Folkekøkkenet.

Billetter: www.billetten.dk

Mere om Kristkirkens Sogns koncerter her