Julekoncert i Kristkirken med Caroline Henderson

Kristkirken tirsdag d. 19. november 2019 kl. 20.00.

Smuk musik i imponerende omgivelser

"Jeg har gennem årene sunget i mange vidunderlige rum. Men det nærvær, jeg oplever i et kirkerum til mine julekoncerter, er noget ganske unikt. I Koldings smukkeste kirke ønsker jeg i samspil med mine musikere endnu engang at møde publikum med en lys og nærværende julekoncert, hvor fællesskabet er hjerternes fest."
Caroline Henderson

Glæd dig til at opleve en stemningsfyldt og intim koncert med Caroline Henderson. Der vil være både gamle klassikere og hyggelige julesange. Som altid får Caroline selskab af sin musikalske ledsager gennem mange år pianisten Nikolaj Hess og multikunstneren og guitarist Gustaf Ljunggren.

Julekoncerter med Caroline i 10 år
Caroline Hendersons julekoncerter er blevet en fast tradition for mange. Traditionen, som startede tilbage i 2010 med 4 udsolgte koncerter i Christians Kirken i København, har taget om sig, og i 2018 blev det til hele 44 julekoncerter fordelt over hele Danmark med over 17.000 solgte billetter.

For Caroline Henderson handler koncerterne ikke om hende selv.
”Publikum vil gerne være med og har måske lidt mere forbindelse til deres følelser, når de går ind i kirkerummet og måske tænker: ”Nu skal vi nyde hinanden”. Det handler om det, vi og publikum har sammen, og det er os sammen med dem, der skaber det rum og den koncert. Jeg føler faktisk, at jeg holder jul 44 gange i træk.”

Billetter: www.nembillet.dk

Mere om Kristkirkens Sogns koncerter her