Høstgudstjeneste på søndag kl. 10.30 med nye corona-restriktioner

Der bliver desværre ingen procession med frugt og grønt fra køkkenhaven.

Der er altid noget at glæde sig over og takke for - selv i en tid, hvor meget ellers kan bekymre.

Derfor afholdes der igen i år høstgudstjeneste i Kristkirken. Det sker søndag den 20. september kl. 10.30, hvor kirken er pyntet, og Kristkirkens børne- og ungdomskor medvirker ved en gudstjeneste med fokus på Guds gode gaver.

Sognepræst Jan Holm Mortensen leder gudstjenesten, hvor der vil være en kort prædiken til både børn og voksne. Her vil sognepræst Jan Holm Mortensen bl.a. fortælle om det lille korn, som spirer og gror, uden at vi ved hvordan, og uden at vi kan gøre fra eller til.

At sige tak for Guds gaver hænger rigtig godt sammen med at give noget af det, vi har fået, videre til andre. Derfor holdes der også i år en særlig indsamling. På grund af corona-restriktionerne vil indsamlingen dog ikke afholdes som offergang. I stedet kan man give sin gave på Mobilepay nr. 21526.

Pengene bliver fordelt ligeligt mellem:

På grund af det stigende smitteniveau vil høstgudstjenesten blive afviklet med flere restriktioner.

• Husk tilmelding til gudstjenesten. Eller følg med via livestreaming.
  • Der bliver ingen procession i starten af gudstjenesten. Derfor skal man IKKE medbringe frugt og grønt.
  • Indsamlingen foregår ikke som offergang, men udelukkende via MobilePay.
  • Børnene samles ikke foran trappen under børneprædikenen.
  • Der bliver ikke kirkefrokost som annonceret, men corona-sikret kirkekaffe i stedet.
  • Efter kirkekaffen synger vi fire efterårssange i kirkerummet. Det er vigtigt, at man sætter sig på samme plads som under gudstjenesten.