Julekoncert i Kristkirken med Paul Potts. Billetsalg åbent nu.

”Christmas Dreams Tour”.

Kristkirken fredag d. 6. december 2019 kl. 19.30.

Der er garanti for en forrygende julekoncert, når den verdensberømte Paul Potts besøger Kristkirken i Kolding. Med sig har han både pianist og den dygtige danske sangerinde Kirstine Bonde, som vil folde deres repertoire ud.Publikum kan se frem til en underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede op i talentkonkurrencen ”Britain’s Got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.
Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus.

Dansk gæstesolist
Ligesom Paul Potts er Kristine Bonde et kæmpe musikalsk talent. Kirstine er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli. I 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme.

Billetter: www.nembillet.dk

Paul Potts koncerten i Kristkirken er udsolgt, men prøv linket her, for andre steder

Mere om Kristkirkens Sogns koncerter her