Gratis klaverkoncert med Jesper René 24. februar

Velkommen til koncert søndag d. 24/2 kl. 16.00 i Kristkirken, hvor Jesper René spiller Bachs Goldberg-variationer på kirkens flygel.

GRATIS ADGANG

Pianisten Jesper René, født 1974, er landets for tiden mest turnerende pianist, særligt med Bachs store cykliske klaverværker.

Således har han spillet Das wohltemperierte Klavier som eneste dansker de sidste mange år, men det et især de ikoniske Goldberg-variationer, han har gjort til sit kernerepertoire. De berømte og berygtede komplikationer over den kendte arie, som indleder og afslutter det store værk, har Jesper René spillet ved henved hundrede koncerter over hele landet, store som små steder, for det er hans kongstanke at den største musik skal ud selv de mindste steder.

Derudover omfatter hans repertoire Debussys og Chopins værker, samt Schuberts samlede sonater foruden bysbarnet Carl Nielsens musik, og når han spiller i Kristkirken er han netop hjemvendt fra koncerter i Sverige og Grønland.