Velkommen til bedeuge 7. - 10. januar

Den 7. - 10. januar slår vi dørene op til bedeuge i Kolding.

Krist­ne fra forskellige kirker og organisationer samles til bøn og venskab i uge 2. Bønnen ruller rundt om verden i den her uge ved begyndelsen af det nye år.

Konceptet er enkelt: En af kirkerne eller missionshusene slår deres døre op. En person fra en anden kirke deler nogle tanker om dagens bibelstyk­ke. Og så beder vi. Alle er velkomne til at kigge ind, bede med og få en kop ståkaffe og en sludder bagefter. Det varer sådan cirka en god times tid.

Tag og kom! En eller to aftner, eller flere, hvis du har mulighed for det. Når du kommer, bliver du glad. Og når du skal noget andet, så kan du glæde dig over, at de andre beder.

Der er udgivet et hæfte om bedeugen, som indeholder bibeltekster, reflek­sioner og bønner til hver dag. Hæftet kan fås der, hvor du plejer at gå til møde eller i kirke.

Velkommen!

PROGRAMOVERSIGT:

Mandag 7 januar kl. 19.30
KirkeiByen, Lykkegårdsvej 67
SouthCityGospelChoir medvirker

Tirsdag 8. januar kl. 19.30
Indre Mission, Missionshuset Bethel, Tøndervej 5

Onsdag 9. januar kl. 19.30
Kolding Valgmenighed, Industrivej 12
For alle – på de unges præmisser. Ungdomsgrupper er særligt inviteret

Torsdag 10. januar kl. 19.30
Kristkirken, Haderslevvej 38, under kirketårnet
Bedevandring gennem byen. 3 kilometer. 3 stationer. Afslutning med bøn i tårnet. Er vejret for dårligt, foregår det indendørs.

Hent det fulde program for bedeugen i Kolding her