"Rossinis Stabat mater" - koncert i Kristkirken d. 19. april kl. 20

Sønderjyllands Symfoniorkester med Filharmonisk kor opfører koncerten "Rossinis Stabat Mater" i Kristkirken torsdag d. 19. april kl. 20.

Et farverigt og kontrastfyldt korværk, men også en meget smuk fortolkning af den sorgfyldte tekst. Værket er for blandet kor og fire solister.

På toppen af sin berømmelse holdt Rossini op med at komponere operaer, hvilket til dato er en af musikhistoriens gåder, var det overanstrengelse, sygdom og depressioner, eller noget helt tredje?

Rossini tilbragte den sidste del af sit liv i Paris, hvor han med fornyet livsmod komponerede en række charmerende solosange og klaverstykker, der sammen med Stabat Mater (1832-41), samt Petite messe solennelle(1863-67) er den eneste musik fra anden halvdel af hans liv.

Varighed: Ca. 1,5 time

Billetter: www.sdjsymfoni.dk