Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

 

”Det har været sindssygt hyggeligt, og vi har lært meget, ikke mindst om holdninger. Jeg har været virkelig glad for vores præster. De har været interesserede i deres konfirmander.”

Julie, Sdr. Vang Skole 2020

”Det er faktisk ok sjovt at gå til præst ved Jan. Han gør det sjovt, og man må stille alle de spørgsmål man vil, og sige hvad man har på hjertet.”

Frederik, Lykkegårdsskolen 2020

”Det er fantastisk at have en præst, der er så meget på linje med de unge. Han møder det unge menneske og deres familie lige der, hvor de er, og inviterer til dialog om liv og tro.”

Martin, far til Frederik, Lykkegårdsskolen 2020

"Vi har været rigtig glade for det forløb, som Julie har haft i forbindelse med forberedelserne til hendes konfirmation. Hun har været meget positiv hver gang hun er kommet hjem på de dage, hvor konfirmanderne har været samlet. Tak til præsterne for deres store betænksomhed med gave og et besøg på den oprindelige konfirmationsdato - det var rigtig hyggeligt, at de kiggede forbi, når vi nu ikke kunne fejre dagen helt som planlagt. Også en stor tak for en festlig fejring på selve dagen - det var en rigtig dejlig dag med mange gode minder."

Helene, mor til Julie, Sdr. Vang Skole 2020