Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

 

Michael Lerche Nygaard

Sognepræst (kbf.)

Immanuelsvej 4
6000 Kolding

E-mail: milen(at)km.dk
Tlf: 7552 7646


Michael Lerche Nygaard er født i 1967 og har været sognepræst i Kristkirkens Sogn siden 2001.

Han er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet, og efter studietiden var han i en periode landssekretær ved Menighedsfakultetet.

Michael er gift med Helle og far til tre. Når han holder fri fra præsteembedet er han desuden en ivrig jæger og lystfisker.

Jan Holm Mortensen

Sognepræst

Lykkegårdsvej 40
6000 Kolding

E-mail: jhm(at)km.dk
Tlf: 7550 3379


Jan Holm Mortensen er født i 1963 og har været sognepræst i Kristkirkens Sogn siden 2009.

Han er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet og arbejdede derefter som studentersekretær i Kristeligt Forbund for Studerende. I 1999 rejste han til Israel og blev der næsten 10 år, først som præst for den danske menighed i Jerusalem og dernæst som præst for en messiansk jødisk menighed i Tel Aviv.

Jan er gift med Vicka og far til tre. I fritiden spiller han på "bacon-holdet" i Seest Boldklub og elsker alt, der har med historie, arkæologi og fossiler at gøre.

Niels Jørgen Kobbersmed

Vikarierende sognepræst

Lien 6
6000 Kolding

E-mail: kobbersmeds(at)gmail.com
Tlf: 2033 6706


Niels Jørgen Kobbersmed har lige rundet de 70. Han begyndte som præst på Mors for knap 40 år siden. Derefter fulgte 26 år i Esbjerg, og ved pensioneringen flyttede han sammen med Dorthe til Kolding for at komme tættere på sin ret store familie, der tæller 7 voksne børn og dobbelt så mange børnebørn.

Fagligt er hans store interesse den danske salmedigtning, og han var medlem af den kommission, der stod bag udgivelsen af den nuværende salmebog.