Koncerter

Julekoncert i Kristkirken med Caroline Henderson

Tirsdag d. 19. november 2019 kl. 20.00

Julekoncerter med Caroline i 10 år
Caroline Hendersons julekoncerter er blevet en fast tradition for mange. Traditionen, som startede tilbage i 2010 med 4 udsolgte koncerter i Christians Kirken i København, har taget om sig, og i 2018 blev det til hele 44 julekoncerter fordelt over hele Danmark med over 17.000 solgte billetter.

For Caroline Henderson handler koncerterne ikke om hende selv. ”Publikum vil gerne være med og har måske lidt mere forbindelse til deres følelser, når de går ind i kirkerummet og måske tænker: ”Nu skal vi nyde hinanden”. Det handler om det, vi og publikum har sammen, og det er os sammen med dem, der skaber det rum og den koncert. Jeg føler faktisk, at jeg holder jul 44 gange i træk.”

Smuk musik i imponerende omgivelser
Glæd dig til at opleve en stemningsfyldt og intim koncert med både gamle klassikere og hyggelige julesange. Som altid får Caroline selskab af sin musikalske ledsager gennem mange år pianisten Nikolaj Hess og multikunstneren og guitarist Gustaf Ljunggren.

Billetter: www.nembillet.dk

”Christmas Dreams Tour”

Julekoncert i Kristkirken med Paul Potts

Fredag d. 6. december 2019 kl. 19.30

Der er garanti for en forrygende julekoncert, når den verdensberømte Paul Potts besøger Kristkirken i Kolding. Med sig har han både pianist og den dygtige danske sangerinde Kirstine Bonde, som vil folde deres repertoire ud.

Publikum kan se frem til en underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede op i talentkonkurrencen ”Britain’s Got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.
Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus.

Dansk gæstesolist
Ligesom Paul Potts er Kristine Bonde et kæmpe musikalsk talent. Kirstine er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli. I 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme.

Billetter: www.nembillet.dk

Julekoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester og Filharmonisk Kor

i Kristkirken fredag d. 20. december kl. 20.00

Sønderjyllands Symfoniorkester ledes ved julekoncerten af barokviolinisten Bjarte Eike, der både som kunstnerisk leder og solist med ensemblet ”Baroksolisterne” uafladeligt har arbejdet på at flytte grænserne for barokgenren og publikums oplevelse af disse værker.
Dette har været gældende for valget af værker til denne julekoncert som alternativ til de gængse: Händels ”Messias” og Bachs ”Juleoratorium”.

Koncerten indledes med Corellis Concerto Grosso nr. 8. ofte kaldet ”Julekoncerten” som også bærer titlen: Fatto per la notte di Natale (lavet til juleaften). Det er uvist, hvornår den er blevet komponeret, men optegnelser beskriver, at Corelli opførte en ”Julekoncert” i 1690 for sin nye mæcen, og det kan have været netop denne Concerto Grosso.

Vivaldis ”Gloria” hører til hans mest velkendte og elskede værker af hans kirkelige musik og menes at være komponeret omkring 1715.

Som kronen på værket opfører Sønderjyllands Symfoniorkester sammen med Filharmonisk Kor og solister også Vivaldis ”Magnificat” – også kendt som ”Marias Lovsang” (Teksten er en af de ældst kendte kristne hymner) og opføres i den protestantiske tradition ofte netop i adventstiden.

Dirigent:
Bjarte Eike

Solister:
Anna Forsebo, sopran
Julie MeeRa Albertsen, sopran
Lise Christensen, mezzosopran
Michael Bracegirdle, tenor

Billetter: www.sdjsymfoni.billetten.dk

Det er muligt at få direkte besked om kommende musikgudstjenester og koncerter per mail. Tilmelding dig her på formularen

Dine informationer:

* = Skal udfyldes