Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

 

GospelTeens

Lørdag 5. december kl. 14.00. Gratis entré!

En helt fantastisk familieforestilling med GospelTeens og den helt nye julegospelmusical ”KONGESØN” skrevet af Torben S. Callesen.

LÆS MERE HER

Kolding Mandskor

Søndag 13. december kl. 16.00

Velkommen til koncert med Kolding Mandskor og solist Mette Nadja Hansen. Programmet indeholder acapellanumre, fællesnumre med Mette og også Mette solo.

LÆS MERE HER

South City Gospel Choir

Mandag 14. december kl. 19.30

En stemningsfuld julekoncert, hvor South City Gospel Choir vil præsentere julens smukke og skønne sange i bedste gospelstil. Vært og dirigent: Steffen Bay.

LÆS MERE HER

Kristkirkens kor

Torsdag 17. december kl. 19.30. Gratis entré!

Julekoncert med Kristkirkens Kantori og Børne- og Ungdomskor. Både nyt og kendt klassisk jule-repertoire og mulighed for at synge med på skønne kerne-julesalmer.

LÆS MERE HER

Bach og Bibelen

Søndag 28. februar 2021 kl. 16.00. Gratis entré!

Skuespilleren Ditte Gråbøl fremfører tekster fra de fire evangelier, og organisten Sven Verner Olsen spiller de tilhørende værker af Johann Sebastian Bach.

LÆS MERE HER

Anna Szasz

Søndag 9. maj 2021 kl. 16.00. Gratis entré!

Koncert med violinist Anna Szasz. Anna spiller regelmæssigt med forskellige musikere, grupper og orkestre i Danmark og i udlandet. Organist Lars Elmholdt Christesen medvirker.

LÆS MERE HER

Husk også at bestille billet ved gratis koncerter (pga. corona)


 AFLYST PGA. CORONA 

Julekoncert i Kristkirken med Haderslev Drengekor

Tirsdag d. 8. december 2020 kl. 19.00

Den 8. december kommer Haderslev Drengekor til Kristkirken og synger et juleprogram med danske salmer og engelske christmas carols.


Haderslev Drengekor blev stiftet af Henrik Skærbæk Jespersen i 2008.

Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 65 sangere i alderen 9-62 år. Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke. Der er et højt aktivitetsniveau med koncerter, oplevelser og turnéer. En gang om året rejser koret til udlandet og har givet koncerter i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, England og USA. Deltagelse i stævner og masterclasses med ind- og udenlandske dirigenter er medvirkende til, at koret i løbet af kort tid har markeret sig som et stærkt, populært og efterspurgt drengekor. Har bl.a. sunget koncert i alle Danmarks 10 domkirker.

Målet er at skabe et kor, der i kraft af et stærkt fællesskab får gode musikalske og sociale oplevelser. Der holdes korprøver flere gange om ugen, både som fællesprøver, i særskilte stemmegrupper og endvidere modtager drengene undervisning i solosang. Koret har indspillet tre cd’er.

Drengekoret har ved flere lejligheder sunget for den kongelige familie og den danske regering. Medvirken ved den kongelige barnedåb af Prinsesse Athena, sang for Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen i forbindelse med officielt besøg i Haderslev og genåbning af Slotskirken i Wittenberg, er nogle af de særlige begivenheder med royal deltagelse. Koret var hovednavn ved ’Kirkeministerens julekoncert’ i 2017 – en koncert for bl.a. folketing og regering. I 2020 sang koret på Det Kongelige Teater i forbindelse med genforenings-galla. Koret er blevet transmitteret på dansk og tysk TV.

Korets repertoire er den klassiske kirkemusik – a cappella, i samspil med orgel eller orkester. Opførelser af Händels Messias, Faurés Requiem og Mozarts Kroningsmesse samt en række koncerter i europæiske domkirker og katedraler.


Henrik Skærbæk Jespersen er domorganist ved Haderslev Domkirke, hvor han foruden sit virke som orgelspiller, dels er stifter og dirigent af Haderslev Drengekor - og dels kunstnerisk leder af Haderslev Sangakademi, der er funderet i det sprudlende og omfattende korarbejde ved domkirken, der tæller omkring 200 sangere.

Henrik Skærbæk Jespersen er uddannet pa° Vestjysk Musikkonservatorium med Kirkemusikalsk diplomeksamen og overtog i 2011 embedet som domorganist i en alder af 31 år. Videregående studier i korledelse på Det Fynske Musikkonservatorium ved Alice Granum og studier i den engelske kortradition i Cambridge.

Henrik Skærbæk Jespersen er en særdeles aktiv kordirigent, der har dirigeret utallige kor og koncerter i ind- og udland, og han er efterspurgt som instruktør ved kurser og stævner i hele landet.


Det er muligt at få direkte besked om kommende musikgudstjenester og koncerter per mail. Tilmeld dig her på formularen.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes