Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Persondata

Persondata hvor?

Kristkirkens Sogn i Kolding er hjemsogn for 12.000 borgere. Personregistreringer og attestudstedelser foretages på kirkekontoret i Kridthuset, Haderslevvej 38.

Vi benytter Kirkeministeriets systemer, som har en høj sikkerhed ift. nedbrud, datalæk, hacking osv. Forbindelsen til Kirkeministeriet er krypteret og dedikeret, og der opretholdes en meget høj sikkerhed.

Det er borgerens data, det er de frivilliges og brugernes data. Kristkirken låner disse data i en begrænset periode.

Derfor vil vi undgå ukritisk og ubevidst opsamling, både hvad angår formål og geografisk placering.

Kristkirkens Sogns arbejde rækker ud til hele sognet, og vi har data på flere hundrede frivillige og brugere af kirkens tilbud. Samtidig er det en ret at kunne blive glemt. Derfor kan en borger/bruger bede om at få slettet sine persondata, og Kristkirkens Sogn har de rette procedurer til at efterleve anmodningen.

Vi har værktøjer og procedurer i stedet for 'god tro'. Opfyldelse af persondataforordningen sikrer, at vi gør det rigtige.

Formål

Som en del af Folkekirken er beskyttelse af personoplysninger et fokusområde for Kristkirkens Sogn.

Formålet med denne persondatapolitik for Kristkirken er at bidrage til at behandle personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning og Kirkeministeriets regler om behandling af personoplysninger.

Persondatapolitikken henvender sig til folkevalgte, medarbejdere, frivillige, brugere m. fl. i Kristkirkens Sogn i Kolding.

Cookie-information

Ja, det er ikke en opskrift på gode småkager. Men et vigtigt element i din sikkerhed er hvad der sker, når du besøger vores hjemmeside. Det beskriver vi på vores side med cookie-info - den finder du her.

Dokumenter om persondatalovningen