Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Persondata hvor?

Kristkirkens Sogn er hjemsogn for 12.000 borgere i Kolding. Alle personregistreringer og attester foretages på kirkekontoret ved Kristkirkens sogn.

Vi benytter Kirkeministeriets systemer, som har en høj grad af sikkerhed for nedbrud, datalæk, hackere osv. Vores pc'ere har ingen data, og det personlige brug er med et minimum af edbprogrammer, og det er ikke muligt selv af installere programmer mm på dem.
Forbindelsen til Kirkeministeriet er krypteret og dedikeret, og der opretholdes en meget høj sikkerhed.

Kristkirkens arbejde rækker ud til hele sognet, og vi har data på flere hundrede frivillige og brugere af kirkens tilbud.

Det er borgerens data, det er de frivilliges og brugernes data.
Kristkirken låner disse data i en begrænset periode.

Derfor vil vi undgå ukritisk og måske endda ubevidst opsamling, både hvad angår formål og geografisk placering.

Samtidig er det en ret at blive glemt, hvor en borger/bruger kan bede om at få slettet sine persondata, og Kristkirken har de rette procedurer til at efterleve anmodningen.

Vi har værktøjer og procedurer i stedet for 'god tro'.
Vi ved at opfyldelse af forordningen kommer, når vi gør det rigtige.

Formål

Beskyttelse af personoplysninger er et fokusområde for Kristkirken, som en del af folkekirken.

Formålet med denne persondatapolitik for Kristkirken, er at bidrage til at behandle personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning og Kirkeministeriets regler om behandling af personoplysninger.

Persondatapolitikken henvender sig til folkevalgte, medarbejdere, frivillige, brugere m. fl. i Kristkirken Kolding. 

Cookie information

Ja, det er ikke en opskrift på gode småkager.

Et vigtigt element i din sikkerhed, er hvad der sker når du besøger vores hjemmeside. Det er det vi beskriver vi på vores side med cookie info - den finder du her