Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Mission/Tværkulturelt

Venskabsmenigheden i Egypten

Kristkirken har en venskabsmenighed i Mishta ca. 420 km syd for Cairo, i den fattige del af Egypten. Kirken er fra 1883 og blev bygget af Skotske Presbyterianske missionærer. Menigheden består af 80 familier. Til kirken er knyttet 5 ældste, 5 diakoner og 25 frivillige.

Kirken har bygget et menighedshus med plads til kirkelige fester, sundhedsklinik, børnehave, undervisningslokale og træningscenter for evangelister. Kirken arbejder indenfor tre hovedområder: Evangelisation, undervisning og diakoni.

Vi deler forbønsemner og opmuntringer med menigheden.

Tværkulturelt arbejde

Kristkirkens frivillige møder unge og voksne fra andre lande og støtter dem med dansk, undervisning, mad og samvær.

Vil du være med, så kontakt Finn West Andersen