Mission i andre lande og tværkulturelt arbejde i Danmark

Familien Møberg - Addis Ababa/Ethiopien

Anders og Tine Møberg rejste i 2012 med deres fire børn, Liv, Storm, Ruben og Vicki fra Kristkirken i Kolding for at arbejde i Mekane Yesus Kirken i Addis Ababa, Etiopien. Tine er sygeplejerske, og Anders er præst.

Den 20. december 2017 rejste familien Møberg tilbage til Danmark efter at have boet fem år i Etiopien. Anders har i den tid tjent Mekane Yesus-kirken som teologisk rådgiver, og Tine har været med til at stable Nordic Medical Clinic på benene som Head Nurse. Parret har også gået på sprogskole for at lære amharisk.

Liv, Ruben, Vicki og Storm er alle blevet fem år ældre, og de yngste har boet længere tid i Etiopien end i Danmark. Alle bærer de Etiopien med sig under huden.

Nu er et nyt kapitel begyndt i Aarhus, hvor Anders siden august 2018 har været sognepræst i Christianskirken i Aarhus.

Venskabsmenigheden i Egypten

Kristkirken har en venskabsmenighed i Mishta ca. 420 km syd for Cairo, i den fattige del af Egypten. Kirken er fra 1883 og blev bygget af Skotske Presbyterianske missionærer. Menigheden består af 80 familier. Til kirken er knyttet 5 ældste, 5 diakoner og 25 frivillige.

Kirken har bygget et menighedshus med plads til kirkelige fester, sundhedsklinik, børnehave, undervisningslokale og træningscenter for evangelister. Kirken arbejder indenfor tre hovedområder: Evangelisation, undervisning og diakoni.

Vi deler forbønsemner og opmuntringer med menigheden.

Tværkulturelt arbejde

Kristkirkens frivillige møder unge og voksne fra andre lande og støtter dem med dansk, undervisning, mad og samvær.
Vil du være med, så kontakt Finn West Andersen