Kristkirken har et godt tilbud til dig!

I Kristkirken er der altid mulighed for at blive frivillig. Helt aktuelt er der ledige tjenester følgende steder:

• Deltage i et gudstjenesteteam – har du et varmt smil og håndtryk, så er kirkevært en opgave for dig. Eller måske vil du stå for kirkekaffen sammen med din ægtefælle eller en anden?
  • Madlavning til Ulvetimegudstjenester, kirkefrokoster, lovsangsgudstjenester – kom med på et madhold og vær med til at glæde de mange børnefamilier og mange andre med aftensmad og frokoster.
  • Børnekirkemedarbejder – vær med i et team, der gør søndagens gudstjeneste til en god oplevelse for børn
  • Besøgsven – har du lyst til at glæde et andet menneske med et besøg en gang imellem, så sidder der helt sikkert en og venter på dit besøg

Kontakt daglig leder Finn West Andersen på tlf. 2489 3008, hvis du har lyst til at være med i en frivillig tjeneste. Der er mange andre muligheder, end de der er nævnt her.