Gudstjenesteteams

Ved gudstjenesterne i Kristkirken medvirker der mange frivillige ...

Kirkeværter

Kirkeværterne sørger for at byde gudstjenestedeltagerne velkommen og måske hjælpe nye besøgende med oplysninger.

Læsning af dagens bibeltekster

Tekstlæserne læser afsnit fra bibelen, som hører til den aktuelle søndag.

Børnekirke

Under prædikenen er der normalt altid børnekirke. Børnene deles i to eller tre hold efter alder. Børnene leger, hører bibelfortælling mv.

Oversættelse til engelsk

Der er mulighed for at få tolket prædikenen til engelsk. Tolkningen foregår via headset, sådan at man kan blive i kirkerummet under prædiken og høre tolkningen i hovedtelefoner. Tolken er en frivillig person fra menigheden.
Kontaktperson: Finn West Andersen

Rytmisk lovsang

Under nadveren er der fælles lovsang. Denne ledes af en lovsangsleder og eventuelt også flere sangere og musikere. Musikken er oftest rytmisk og akkompagneres af flygel, keyboard, guitar m.v.
Kontaktperson: Thomas Kallehave Kristensen

Lydteam

Ved alle højmesser og andre arrangementer i kirken, opsættes og styres lyden af en eller to frivillige. Har du interesse for lydteknik og vil give en hjælpende hånd?
Kontaktperson: Thomas Kallehave Kristensen

Kirkekaffe

Efter højmesserne er der kirkekaffe ved kirkens udgang. En eller to frivillige sørger for at lave kaffe/the/saft og en småkage - og servere det (udendørs når vejret tillader det).
Kontaktperson: Finn West Andersen