Hør en prædiken

Podcasting er en metode til udgivelse af lydfiler fra søndagens prædiken i kirken. Som bruger har man mulighed for at abonnere på en podcast og kan dermed automatisk modtage aktuelle lydfiler. Kirkens podcastside er en af de mest besøgte på hele hjemmesiden!

Man kan enten lytte til lydfilerne på sin computer/tablet/smartphone eller overføre lydfilerne - manuelt eller automatisk - til en transportabel musikafspiller. Det hyppigst anvendte format til podcasting er Mp3, som de fleste musikafspilningsprogrammer understøtter.

Mange smartphones har som standard en podcast-app, hvor man blot skal søge efter Kristkirken og herefter abonnere på vores podcast. OBS! Vi er lige begyndt, så det er ikke sikkert at du finder os - du kan taste vores feed adresse ind - den finder du på linket her: Få adgang til podcasten gennem linkadressen.

Skærtorsdag. John. 13,1-15 ved sognepræst Michael Lerche Nygaard

Mariæ bebudelse. Luk. 1,46-55 ved sognepræst Jan Holm Mortensen

Midfaste søndag. Joh. 6,24-37 ved sognepræst Michael Lerche Nygaard

3. søndag i fasten. John. 8,42-51 ved sognepræst Per Damgaard Pedersen

2. søndag i fasten. Mark. 9,14-29 ved sognepræst Michael Lerche Nygaard

Fastelavnssøndag. Sl. 139 ved sognepræst Jan Holm Mortensen

Søndag Seksagesima. Mark 4,26-32 ved sognepræst Per Damgaard Pedersen

Søndag Septuagesima, Matt 25,14-30 ved sognepræst Jan Holm Mortensen

Sidste søndag efter hellig tre konger. John. 12,23-33 ved sognepræst Michael Lerche Nygaard

2. søndag efter helligtrekonger, Joh 4,5-26 ved sognepræst Jan Holm Mortensen

1. søndag efter hellig tre konger. Mark. 10,13-16 ved sognepræst Michael Lerche Nygaard

Nytårsdag, Matt 6,5-13 ved sognepræst Per Damgaard Pedersen

Ved hver gudstjeneste i Kristkirken optager vi prædikenen og lægger den efterfølgende ud på hjemmesiden, så du kan høre - eller genhøre - prædikenen.

Du starter prædikenen ved at klikke på knappen, ud for den ønskede dato.
Du er også velkommen til at hente prædikenen som mp3-fil, så du kan høre den når det passer dig. Du henter mp3-filen ved at højreklikke på prædiken-linket og vælge Gem link som.