Hør en prædiken

Podcast

Podcasting er en metode til udgivelse af lydfiler fra søndagens prædiken i kirken. Som bruger har man mulighed for at abonnere på en podcast og kan dermed automatisk modtage aktuelle lydfiler. Kirkens podcastside er en af de mest besøgte på hele hjemmesiden!

Man kan enten lytte til lydfilerne på sin computer/tablet/smartphone eller overføre lydfilerne - manuelt eller automatisk - til en transportabel musikafspiller. Det hyppigst anvendte format til podcasting er Mp3, som de fleste musikafspilningsprogrammer understøtter.

Mange smartphones har som standard en podcast-app, hvor man blot skal søge efter Kristkirken og herefter abonnere på vores podcast. OBS! Vi er lige begyndt, så det er ikke sikkert at du finder os - du kan taste vores feed adresse ind - den finder du på linket her: Få adgang til podcasten gennem linkadressen.

OBS Vi kan nu søges i din podcastapp!

Ved hver gudstjeneste i Kristkirken optager vi prædikenen og lægger den efterfølgende ud på hjemmesiden, så du kan høre - eller genhøre - prædikenen.

Du starter prædikenen ved at klikke på linjen med den ønskede dato.
Du er også velkommen til at hente prædikenen som mp3-fil, så du kan høre den når det passer dig. Du henter mp3-filen ved at klikke på download-ikonet på afspilleren.