Husk tilmelding og billet!

I corona-tiden er antallet af pladser i kirken begrænset. Det er derfor nødvendigt at reservere plads til gudstjenesterne, så ingen kommer til at gå forgæves.

Herunder vælges den ønskede gudstjeneste og det ønskede antal billetter. Ved klik på Fortsæt registrering åbnes en formular, som udfyldes og afsluttes med klik på Færdig. Herefter vil man modtage en e-mail med et link til de bestilte billetter. Billetterne kan printes og medbringes eller fremvises på telefonen ved indgangen.

Det er også muligt at reservere plads ved at kontakte kirkens kontor i åbningstiden på tlf. 7552 2760 eller på e-mail kordegn@kristkirken.dk. Man vil så blive registreret på en liste og skal blot oplyse sit navn ved indgangen. Det samme gælder, hvis man har glemt sin billet.

Online-tilmelding til kommende gudstjenester

Nadvergudstjeneste søndag d. 31. januar kl. 9.00

Gudstjeneste søndag d. 31. januar kl. 10.30

Nadvergudstjeneste søndag d. 7. februar kl. 9.00

v/ Michael Lerche Nygaard

Gudstjeneste søndag d. 7. februar kl. 10.30

v/ Michael Lerche Nygaard

Nadvergudstjeneste søndag d. 14. februar kl. 9.00

Gudstjeneste søndag d. 14. februar kl. 10.30

v/ Jan Holm Mortensen

Tilmeld på en af følgende måder:

Tilmeld dig her på siden eller via Plads i kirken

Send en mail til kordegn@kristkirken.dk

Kirkekontor
Kontakt kirkekontoret i åbningstiden på tlf. 7552 2760.

To korte gudstjenester á 30 minutter

Frem til påske vil der hver søndag være to gudstjenester:
En gudstjeneste med nadver kl. 9.00.
En gudstjeneste uden nadver kl. 10.30.

Gudstjenesten kl. 10.30 bliver streamet her på hjemmesiden og på Kristkirkens Sogns Facebookside.

Så længe de nuværende corona-restriktioner gælder, bliver gudstjenesterne uden fællessang, og varigheden bliver ca. 30 minutter.

Nye arealkrav betyder, at der i den kommende tid kun må være 80 kirkegængere i Kristkirken ad gangen. Derfor er det vigtigt at reservere plads til gudstjenesterne på forhånd.

Husk mundbind

Siden 29/10 2020 har alle kirkegængere over 12 år skullet anvende mundbind, når de bevæger sig rundt i kirken før, under og efter gudstjenesten. Dog ikke i forbindelse med nadveren. Skulle man have glemt mundbindet, kan man få et i våbenhuset, hvor kirkeværter og kirkens personale gerne svarer på spørgsmål vedr. corona-restriktionerne.

Når gudstjenesten er slut, åbnes både sidedøren mod parkeringspladsen og hovedindgangen under tårnet for at undgå trængsel.

Vi opfordrer alle til at passe på sig selv og hinanden, så alle kan føle sig trygge i kirken.