Kirken åbner igen, men med tilmelding

Søndag den 24. maj bliver der for første gang siden 8. marts mulighed for at komme til gudstjeneste i Kristkirken.

Siden de længe ventede retningslinjer for kirkernes genåbning blev offentliggjort natten til mandag, er der blevet regnet på, hvilke konsekvenser det får for gudstjenesterne i Kristkirkens Sogn.

Retningslinjerne betyder, at der må være 130 personer til stede i kirkerummet ud over ansatte og øvrige medvirkende. Kirkegængerne må kun benytte hver anden bænkerække og skal holde mindst to meters afstand til personer, de ikke deler husstand med, når der synges. I forbindelse med resten af gudstjenesten og under nadver skal der holdes mindst en meters afstand. Kirkens personale vil guide kirkegængerne undervejs.

To gudstjenester
Det forventes, at mange vil benytte muligheden for igen at komme til gudstjeneste. Derfor er det besluttet at holde to gudstjenester hver søndag indtil skolernes sommerferie. Der bliver en kort gudstjeneste fra kl. 9.00-9.45 og en gudstjeneste igen kl. 10.30-12.00. Den sene gudstjeneste bliver med aldersopdelt børnekirke under en del af gudstjenesten, så de, som ikke har brug for børnekirke, opfordres til at prioritere gudstjenesten kl. 9.00. Begge gudstjenester vil være med nadver, som fejres efter en godkendt model med stort fokus på afstand og hygiejne.

Mellem de to gudstjenester skal der gøres rent i kirken, så deltagere i den tidlige gudstjeneste bedes forlade kirkerummet umiddelbart efter gudstjenestens afslutning, og deltagere i den sene gudstjeneste bør vente med at ankomme til umiddelbart før gudstjenesten. Bemærk at forsamlingsforbuddet gælder uden for kirken, så her er det indtil videre ikke tilladt at samles i grupper med mere end 10 personer.

Reserver plads her
For at undgå at skulle afvise nogen ved kirkedøren, bliver der mulighed for at reservere plads ved de to gudstjenester. Der kan dog kun reserveres 100 pladser til hver gudstjeneste, så der også er plads til dem, som ikke var opmærksomme på reservationssystemet.

Reservering af plads kan gøres her:
Online: https://book-gudstjeneste.dk/tilmeld-moeder/?kirke=kristkirken-i-kolding
Mail: Send en mail til kordegn@kristkirken.dk
Kirkekontor: Kontakt kirkekontoret i åbningstiden på tlf. 7552 2760.

OBS: Tilmelding til gudstjenesten 2. pinsedag ikke nødvendigt

I skolernes sommerferie afholdes kun højmessen kl. 10.30.

Stadig online-gudstjenester
Er man særligt sårbar eller utryg ved at deltage i en fysisk gudstjeneste, kan man stadig følge med hjemmefra, da gudstjenesten kl. 10.30 fortsat vil blive transmitteret på Facebook og her på videosiden.

OBS: Tilmelding til gudstjenesten 2. pinsedag ikke nødvendigt

Reserver plads på en af følgende måder:

Send en mail til kordegn@kristkirken.dk

Kirkekontor
Kontakt kirkekontoret i åbningstiden på tlf. 7552 2760.

Onlineformular
eller herunder: