alpha

Nyt kursus om kristendommen

Kristkirken inviterer i efteråret til en række aftener om de mest grundlæggende dele af kristendommen. Forløbet henvender sig til alle, som gerne vil vide mere, og det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Der er tale om et såkaldt Alpha-kursus, som afvikles efter en bestemt skabelon over hele verden. Man mødes hver onsdag kl. 18 til fællesspisning. Derefter følger et oplæg og samtale i grupper over aftenens emne, inden der rundes af ca. kl. 20.30.

"Gruppesamtalen er noget af det vigtigste, for der kan vi alle sammen være med til at udforske kristendommen med vores synspunkter og vores erfaringer. Ingen spørgsmål er for store eller dumme, og der er plads til alle synspunkter," understreger sognepræst Per Damgaard Pedersen.

Alpha i Kristkirken begynder onsdag den 11. september og fortsætter de følgende 10 onsdage. Kurset er gratis, men maden koster 25 kr. pr. gang.

Den første aften er en gratis og uforpligtende introduktionsaften, hvor der serveres et let måltid mad og man kan prøve af hvordan en alpha-aften er. Her vil der også være mulighed for at tilmelde sig selve Alpha-kurset.Tilmelding kan desuden ske til kirkekontoret på kordegn@kristkirken.dk.

Læs mere i Alpha-kursets folder.

Kurset er gratis, men maden koster 25 kr. pr. gang.
Den første aften er en gratis og uforpligtende introduktionsaften, hvor der serveres et let måltid mad, og man kan prøve af, hvordan en alpha-aften er.

Du kan tilmelde dig den første alpha-aften eller ved at henvende dig til kirkekontoret.