Mishta

Venskabsmenigheden i Mishta, Egypten

Kristkirken har en venskabsmenighed i Mishta ca. 420 km syd for Cairo, i den fattige del af Egypten. Kirken er fra 1883 og blev bygget af Skotske Presbyterianske missionærer. Menigheden består af 80 familier. Til kirken er knyttet 5 ældste, 5 diakoner og 25 frivillige.

Kirken har bygget et menighedshus med plads til kirkelige fester, sundhedsklinik, børnehave, undervisningslokale og træningscenter for evangelister. Kirken arbejder indenfor tre hovedområder: Evangelisation, undervisning og diakoni.

Vi deler forbønsemner og opmuntringer med menigheden.

Har du lyst at vide mere og være med til at bede for menigheden så kontakt Edel Hansen på ed.jp.hansen(at)gmail.com

"Med Guds hjælp blev vi færdige med vores nye menighedshus, som består af 5 etager.
Vi bruger 1. sal til bryllupper og begravelser, for der er ikke et andet lokale i området til disse begivenheder og lokalerne i bygningen var en chance for at opfylde dette behov.
På 2. sal, er der en børnehave hvor vi passe de små børn fra 3-5 år og vi har et lærersystem for dem, som fylder en store del i deres liv og der deltager nu 50 børn med 5 lærere.
3. og 4. sal bruger vi til at opfylde vores ønske om gæstfrihed ved konferencer fra andre kirker og til overnatninger når vi afholder åndelige møder. Der er 35 senge til overnatning."