Addis Ababa

Familien Møberg - Addis Ababa/Ethiopien

Anders og Tine Møberg rejste i 2012 med deres fire børn, Liv, Storm, Ruben og Vicki fra Kristkirken i Kolding for at arbejde i Mekane Yesus Kirken i Addis Ababa, Etiopien. Tine er sygeplejerske, og Anders er præst.

Den 20. december 2017 rejste familien Møberg tilbage til Danmark efter at have boet fem år i Etiopien. Anders har i den tid tjent Mekane Yesus-kirken som teologisk rådgiver, og Tine har været med til at stable Nordic Medical Clinic på benene som Head Nurse. Parret har også gået på sprogskole for at lære amharisk.

Liv, Ruben, Vicki og Storm er alle blevet fem år ældre, og de yngste har boet længere tid i Etiopien end i Danmark. Alle bærer de Etiopien med sig under huden.

Nu er et nyt kapitel begyndt i Aarhus, hvor Anders siden august har været sognepræst i Christianskirken.
Tine vil det næste halve år rejse frem og tilbage mellem Etiopien og Danmark for at hjælpe de nye Head Nurses ind i arbejdet, og hun er tilknyttet Promissio som pendlermissionær.
Se mere om Tines arbejde her.

Det siger sig selv at det ikke er nemt og ligetil at rykke en familie op med rode og placere den i Etiopien. Men det slår os tit, at vi har ufattelig meget at glæde os over. Gud viser veje og åbner døre og sørger for os i stort og småt.
Vi oplever en ny kultur, som er både spændende og fremmed. Vi forsøger at forstå det, vi oplever, og tager imod hjælp fra alle mulige, som kommer på vores vej", fortæller Tine og Anders, som er taknemmelige for tilknytningen til Kristkirken og opbakningen fra menigheden.

"Kæmpe tak til alle jer, som beder for os! Det varmer og er helt uundværligt.”