Musik i Kristkirken

Julekoncert i Kristkirken med Caroline Henderson

Tirsdag d. 19. november 2019 kl. 20.00

Julekoncerter med Caroline i 10 år
Caroline Hendersons julekoncerter er blevet en fast tradition for mange. Traditionen, som startede tilbage i 2010 med 4 udsolgte koncerter i Christians Kirken i København, har taget om sig, og i 2018 blev det til hele 44 julekoncerter fordelt over hele Danmark med over 17.000 solgte billetter.

For Caroline Henderson handler koncerterne ikke om hende selv. ”Publikum vil gerne være med og har måske lidt mere forbindelse til deres følelser, når de går ind i kirkerummet og måske tænker: ”Nu skal vi nyde hinanden”. Det handler om det, vi og publikum har sammen, og det er os sammen med dem, der skaber det rum og den koncert. Jeg føler faktisk, at jeg holder jul 44 gange i træk.”

Smuk musik i imponerende omgivelser
Glæd dig til at opleve en stemningsfyldt og intim koncert med både gamle klassikere og hyggelige julesange. Som altid får Caroline selskab af sin musikalske ledsager gennem mange år pianisten Nikolaj Hess og multikunstneren og guitarist Gustaf Ljunggren.

Billetter: www.nembillet.dk

Det er muligt at få direkte besked om kommende musikgudstjenester og koncerter per mail. Tilmelding dig her på formularen

Dine informationer:

* = Skal udfyldes