Ulvetime

En masse børn, små og store. Dukker, skuespil, sange med fagter, skattekiste, hygge og leg.
Det er nogle af ingredienserne i Kristkirkens ulvetime, som foregår en torsdag om måneden.

Ulvetime-gudstjenesterne i Kristkirken er hyggelige hverdagsgudstjenester for børn med forældre eller andre medfølgende voksne.
Der kommer 70-80, og man møder bare op, hvis man har lyst til at være med.
Efter en halv time inde i kirken er der fællesspisning i Kirkebuen bag Kristkirken. Her er tilmelding heller ikke nødvendig.

Det er rigtig sjovt og hyggeligt at være med til Ulvetime. Samtidig har Ulvetimen et vigtigt formål, nemlig at være en håndsrækning til børnefamiliernes dåbsoplæring.
Ved barnedåben hører vi, at selve dåbshandlingen kun er den ene halvdel af pakken.

Anden halvdel er den oplæring, som dåben skal suppleres med, for at børnene kan få gavn af dåben. Og her er børnegudstjenesterne i Kristkirken tænkt som et tilbud til alle, der har lyst til at være med.
Dåben er en stor gave, som er helt uvurderlig. Men gaven skal pakkes ud som andre gaver.
Det bliver den, når de små får fortalt bibelhistorie, lærer Fadervor, og kommer med til gudstjenester som f.eks ulvetimen.

Så kom og vær med - du møder sikkert nogen, du kender!

Ulvetime afholdes om torsdagen i Kristkirken fra kl. 17.00 - 17.30.

Umiddelbart derefter er der fællesspisning. Det plejer at slutte kl. ca. 18.30.

Maden koster 20 kr. pr voksen, dog max. 60 kr. pr. familie.

Man behøver ikke tilmelde sig på forhånd.

Datoer for ulvetimer resten af 2018:

14. juni
6. december med dukkespil