I Kristkirkens juniorklub vil vi gerne give børnene fortrolighed med sognekirken og kristendommen gennem sjove oplevelser, aktiviteter og bibelfortælling.

Juniorklubben er for alle i 4. - 6. klasse.
Går du i 6. - 10. klasse, kan du være med i teenklubben.

Vi mødes, hører en lille andagt, får en forfriskning og laver forskellige aktiviteter sammen.

Det er gratis at være med i klubben.

Tilmelding til julejuniortræf i Kristkirken

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Ved indsendelse af denne tilmelding, giver du samtidig tilsagn til, at vi må sende dig en kvittering på din tilmelding med oplysningerne du har angivet. Vi anvender udelukkende dine oplysninger i forbindelse med afholdelse af arrangementet. Kvitteringen indeholder links som gør det muligt, på et senere tidspunkt, at afmelde en eller flere af de tilmeldte pladser.

Tilmelding til juniorklub

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

OBS:
På grund af Coronasituationen kan vi ikke mødes endnu.

Der er derfor endnu ikke lagt program for 2021, da der er store usikkerheder om, hvornår vi kan starte op.

Vi glæder os dog rigtig meget til at komme i gang igen

Juniorklubben mødes hver tirsdag kl. 18.30 - 20.00 i kælderen på Haderslevvej 38 - medmindre der står andet i programmet.

I klubben kan du bl.a. møde Dorthe.